Malzemeler: 650 gr Kuzu Kol, 1 Adet Limon, 1 Adet Soğan, 4 Adet Domates, 4 Adet Sivribiber, 4 Adet Patates, Karabiber, Tuz.
Yemeğin Tarifi Kuzu kolu yıkayıp fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine limon suyunu sıkıp tuz ve karabiber serpin.
Domates, soğan ve sivri biberleri küçük küçük doğrayıp kuzu kolun yanına yerleştirin. Kızgın fırında 45 dakika pişirin.
Patatesleri yağda kızartıp etin yanında servis yapın.

Önceki
Önceki Konu:
Tas Kebabı Tarifi

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu