Malzemeler: 250 gr Brokoli, 200 gr Domates, 100 gr Havuç, 1 Süs Biberi, Tuz, 100 gr Taze Fasulye, 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ, 3 Diş Sarmısak, 2 Çorba Kaşığı Kıyılmış Maydanoz.
Yemeğin Tarifi Brokoliyi yıkayıp küçük parçalara bölün. Domateslerin kabuklarını soyup dörde böldükten sonra çekirdeklerini ayıklayın. Ardından küçük küplere bölün. Havuçları temizleyip verev dilimler halinde doğrayın. Biberin çekirdeklerini ayıklayıp kıyın. Fasulyeleri temizleyip ikiye böldükten sonra tuzlu suda 2 dakika kadar haşlayın.
Büyük bir tencerede yağı kızdırın. Tencereye brokoli, domates, havuç, fasulye ve süs biberini alıp sürekli karıştırarak 3 - 4 dakika kadar kavurun.
Sarmısağı soyup ezdikten sonra tencereye ilave edin. Maydanozu sebzelere ekleyin. Türlüyü kısık ateşte 15-20 dakika kadar pişirin. Servis yapmadan önce tuzla tatlandırın.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Adınız:
Mesajınız:
 
© 2015 Şifalı Bitkiler Sitesi
Ücretsiz Web Sitesi