Malzemeler: Karabiber, 1 kg. köftelik kıyma, 1 tatlı kaşığı kimyon, 2 adet haşlanmış patates, 1 adet kuru soğan, 1/2 demet maydanoz, 1 adet yumurta, 2 dilim bayat ekmek, 2 su bardağı sıvı yağ, Tuz.
Yemeğin Tarifi
Kıyma, rendelenmiş soğan, ufalanmış ekmek içi, yumurta, patates püresi, ince doğranmış maydanoz, tuz, karabiber ve kimyonu karıştırıp yoğurun.
Köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, parmak şeklinde yuvarlayın. Köfteleri kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Kuru köfteleri soğuk olarak servis yapın
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.