Malzemeler: 30 kayısı, 1 kahve fincanı Amerikan pirinci, 1 çorba kaşığı kıyma, 1 soğan, Tuz, karabiber, biraz tarçın, 1 demet nane, 1 kaşık kuru nane, 1 limonun suyu, 1 kahve fincanı sıvı yağ.
Yemeğin Tarifi
Kayısıları akşamdan suda bekleterek yumuşatın. Diğer tüm malzemeleri karıştırarak, harcınızı hazırlayın.Kayısıları bölerek içlerini daha önce hazırladığınız harçla dolma doldurur gibi doldurun.
Tepsiye doldurulmuş kayısıları dizin. Üzerlerini örtecek kadar su ilave edip 30 dakika fırında pişirin. Üzerine bol nane ve limon suyu dökerek servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.