Malzemeler: 1 Adet Soğan, 1 Adet Havuç, 1 Çay Kaşığı Karabiber, 1 Çay Kaşığı Kimyon, Tuz, 250 gr. Kıyma, 6 Adet Biftek, 1 Çay Kaşığı Bezelye, 1 Çorba Kaşığı Salça, 1 Su Bardağı Su, 1 Çorba Kaşığı Margarin.

Yemeğin Tarifi

1 adet soğanı ve havucu rendeleyin. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun. 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin. 6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarın. Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin. 1 çorba kaşığı salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu