Arpa şehriyeli pilavı her türlü bakliyat ürünü ve et ürünlerinin yanına ek olarak yapabilirsiniz.

Malzemeler: 1 su bardağı arpa şehriye, 1,5 yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, tuz, sıcak  su

Hazırlanışı: Arpa şehriyeler yağda rengi dönene kadar iyice kavrulur. Üzerini 1 cm geceçek kadar kaynar su ve tuz eklenip kapağı kapalı olarak suyu çektirilir.

Suyunu çeken pilavın altı kapatılıp, karıştırılır. 1/2 su bardağı kaynar su pilava katılıp kapağı kapalı şekilde 15 dakika demlendirilir. www.kadincazayiflama.com

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu