Malzemeler: 175 gr yufka, 7 gr yağ, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 50 gr brokoli, 50 gr karnabahar, 50 gr havuç, 175 gr kaşar peyniri, Ezilmiş sarımsak ve değişik otlar.
Yemeğin Tarifi Yufkayı iki kat halinde serip, 15 cm. çapında yuvarlaklar kesin. Tereyağını sıvı yağ ile karıştırıp 4×8 cm. boyutlarında ufak tart kalıplarının içini yağlayın.
Yufkaların altını üstünü yağlayıp kalıplara serin. 200 derecede, yufkalar altın sarısı bir renk alana kadar fırınlayın.
Brokoli ve karnabaharı küçük çiçeklere ayırın. Havuçları dilimleyip 10 dakika buharda haşlayın. Sebzelerin üzerine 50 gram labne peyniri ekleyin. Her kalıbın içine önce peynirin geri kalanını sonra da sebzeleri koyarak servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu