Malzemeler: Yarım kg Kemikli Dana Eti, 3 Kereviz, 3 Patates, 3 Havuç, 1 Soğan, 2 Diş Sarımsak, 3 Pırasa, Arpacık Soğanı, Defne Yaprağı, 1 Demet Maydanoz, 2 Dilim Füme Jambon, Tuz, Tane Karabiber.
Yemeğin Tarifi Soğanı temizleyin, sarımsağı ince doğrayın. Eti kalın tabanlı bir tencereye alıp soğan, sarımsak, maydanoz, defne yapraği, tuz, biber ve üzerini örtecek kadar su ekleyerek kaynatın. Kaynamaya başlayınca ateşi kısın. Ara sıra suyunu kontrol edin ve üzerinde oluşan köpükleri kevgirle alın.
Sebzeleri temizleyip iri dilimleyin. Et pişince sebzeleri ilave ederek 40-45 dakika kadar birlikte kaynatın. Et ve sebzeler yumuşayınca ateşten alın. Sıcak olarak servis yapın.

Sonraki
Sonraki Konu:
Sebze Tava Tarifi

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu