Malzemeler: 200 gr Taze Fasulye, 1 Adet Orta Boy Kabak, 1 Adet Orta Boy Havuç, 1 Çorba Kaşığı Mısırözü Yağı, 3-4 Diş Sarmısak, 1/2 Tatlı Kaşığı Kuru Fesleğen, Tuz, Karabiber.
Yemeğin Tarifi Fasulyeleri ayıklayıp,kabağın ve havucun kabuklarını soyalım.Hepsini uzun ince doğrayalım.Yağı tencereye alalım. Dövülmüş sarmısakları ilave edelim.
Ardından fasulyeleri tencereye alalım.Karıştırarak 3 dk kavuralım.Sonra havuçları tencereye alalım.Karıştırmaya devam ederek 5 dk daha kavuralım.Orta hararetli ateşte yumuşamaya başlayan havuç ve fasulyelerin içine kabakları ilave edelim.Yine kavurmaya devam edelim.
Sebzeleri hafifçe fazla yumuşatmadan sote edelim.Ateşten almadan iki dk önce kuru fesleğen,tuz,ve karabiberi ekleyelim.Garnitür olarak servis yapalım.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu