Malzemeler: 1 Adet Orta Boy Karnabahar, 150 gr Margarin, 1 Su Bardağına Yakın Un, 6 Su Bardağı Süt, 1 Su Bardağı Kaşar Peyniri Rendesi, Tuz.
Yemeğin Tarifi Karnabaharı tuzlu suda haşlayın.Soğuduktan sonra çiçek çiçek ayırın.
Başka bir tencerede margarini eritip,un ile kavurun. Un sararınca yavaş yavaş sütü ve tuzu ekleyin.Sosun içine karnabahar çiçeklerini alıp,karıştırın.Yağlanmış fırın tepsisine dökün.Üzerine kaşar peyniri rendesini serpin.Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp servis yapın.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu