Diyetisyen Selahattin Dönmez'in ramazan bayramında sağlıklı beslenme önerisi.
Kahvaltı: Bir dilim peynir, Beş-altı adet zeytin, İki ince dilim ekmek, Bir tane yumurta, Bir tatlı kaşığı çikolata ezmesi, Bol yeşillik ve domates.
Öğle: Bir küçük tabak etli yemek / Zeytinyağlı sebze yemeği / Kuru baklagil yemeği, Bir ince dilim ekmek, Az yağlı mevsim ya da çoban salata.
İkindi: İki tane baklava / İki top çikolata / İnce dilim ekmek kadayıfı.
Akşam: Bir kase çorba, Bir tane ızgara lüfer / Bir tabak sebzeli güveç, Az yağlı bol roka ya da yeşillik salatası.
Ara: Bir orta boy, tercih edilen meyve.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.