Malzemeler: 1 Demet Karalahana, 1 Havuç, 1 Kabak, 1 Soğan, 5 Çarliston Biber, 1 Su Bardağı Mısır Unu, 1 Çay Bardağı Buğday Unu, 2 Patates, 5 Kırmızı Etli Biber, 5 Su Bardağı Su, 6 Çorba Kaşığı Tereyağı, Tuz.
Yemeğin Tarifi
Sebzeleri temizleyip haşlayın ve blenderden geçirin.
Yağsız bir tavada mısır unu ile buğday ununu kavurun ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra suyu ilave ederek, karışımı iyice çırpın.
Karışıma blenderdan geçirdiğiniz sebzeleri, yağı ve tuzu ilave ederek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.