Malzemeler: 1 Adet Soğan, 1/2 Çorba Kaşığı Margarin, 4 Su Bardağı Soğuk Su, 5 Çorba Kaşığı Kızılcıklı Tarhana, 5 Diş Sarmısak, Tuz.
Yemeğin Tarifi Soğanı ince doğrayın. Bir tencerede yağı eritip soğanları pembeleştirinceye kadar kavurun.
4 su bardağı soğuk suda tarhanayı ezip tuzla birlikte soğanları ilave edin. Devamlı karıştırarak pişirin.
Sarmısakları havanda dövün. Çorbayı ateşten indirmeden önce sarmısağı ekleyip bir iki taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu