Malzemeler: 1/2 Kg Dana Eti, Karabiber, Tuz Mantar Rom Sosun Malzemesi, 1/2 Paket Margarin, 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ, 4 Yemek Kaşığı Kızarttığınız Etin Yağı, 1 Yemek Kaşığı Un, 1 Tutam Karabiber, Kırmızıbiber,Pulbiber, 2 Avuç Mantar (ince doğranmış), 2 Kapak Rom, 1 Su Bardağı Süt.

Yemeğin Tarifi

Etin yağını, margarini ve sıvı yağı iyice erittikten sonra 1 yemek kaşığı unu iyice kızarana kadar karıştırın. İnce ince doğranmış mantarları ilave ettikten sonra kızartma işlemine devam edin. Kızardıktan sonra, mantarların üzerine 2 kapak rom ve 1 bardak sütü döküp 2 dakika kadar kaynatın. Hazırladığınız sosu, kızartıp kenara aldığımız karabiberli böfün yanında sunun.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu