Malzemeler: 6 adet havuç, 1 çay bardağı mayonez, 1 su bardağı süzme yoğurt, 2 diş sarmısak, 1 kahve fincanı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı limon suyu, Tuz, Kırmızı biber, 1 adet orta boy marul, 1/2 demet maydanoz.
Yemeğin Tarifi Havuçları yıkayıp üstlerini kazıdıktan sonra ince rendeleyin.
Mayonez, yoğurt, ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, limon suyu, karabiber ve tuzu bir kapta karıştırın. Hazırladığnız sosu, rendelenmiş havuca ilave edip karıştırın.
Havuç salatasını servis tabağına yerleştirilmiş marul yapraklarının üzerine koyun.
Havuç salatasını kırmızı biber ve kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu